Prisen for en alarm

Hvorfor skal det egentlig være så dyrt at have en alarm?
Det er jo sjældent fordi selve hardwaren oser af eksklusivitet, og dyre materialer. Men hardwaren er tydeligvis den mindste del af at have et alarmsystem.

For bag ved selve alarmen, og den øredøvende alarm lyd den giver, når alarm bliver udløst, finder man også en alarmcentral og et vagtfirma, med en vagt der er klar til at rykke ud, og kontrollere om der er et indbrud igang hos dig.
Det er jo netop på den del, at dit alarmsystem virkelig skal vise sit værd. Der er selve kernen i det, at have et alarmsystem. Hvordan det faktisk fungerer, når alarmen udløses.

Det er vel også den del, man i mine øjne, skal være mest opmærksom på, når man skal vælge mellem forskellige alarmselskaber. Det er alle de bagved liggende funktioner, som afgør hvorvidt et alarmselskab er pengene værd eller ej. Det koster selvfølgelig penge, at holde sådan en service kørende. Derfor skal man umiddelbart heller ikke lade sig forblænde af de tilbud, som lyder for gode til at være sande.