Stå på egne ben

Jeg kender en del selvstændige håndværkere. Der er mange ting, man skal være opmærksom på, når man starter op. Man skal selvfølgelig selv sørge for, at man har alt det nødvendige værktøj. Men derudover, er der også noget med at finde et værksted, og et rullende værksted, nemlig en bil.

Når der er styr på alt det grundlæggende, så skal man have kunder, og for at få fat i dem, kan man med fordel gå igang med lidt markedsføring.
Et oplagt potentiale er altid, at få foretaget en bilindpakning. På den måde, kan potentielle kunder genkende dit firma, når du kører rundt og udfører arbejde. Det er en meget oplagt måde, at vise hvem der udfører et bestemt arbejde. Derudover, er der idag også krav om byggeplads skiltning. Sådan et skilt, kan man også betragte som en reklame.

Hvis man vil have noget reklame som er uafhængig af det arbejde man udfører, kan man selvfølgelig også reklamere online eller på forskellige former for tryk medier.