Er der alarm?

Det virker efterhånden til, at der er alarmsystemer alle steder. De er mere tilgængelige end nogensinde. Men man skal selvfølgelig være opmærksom på nogle af de grundlæggende og store forskelle som er.

Når man typisk ser professionel video overvågning, så hænger det typisk sammen med en alarm central. Her sidder der en medarbejder og kan kigge på videoen i det tilfælde, at der sker et indbrud. Det betyder at de hurtigt kan sende en vagt eller politi til adressen i det tilfælde, at der er tyve på spil.

Den anden private type, kommer uden opkobling til en alarm central. Her kan man selv se videoen, og er dermed også ansvarlig for, at få nogle sendt hjem i det tilfælde at tyve er på spil. Det er selvfølgelig en billigere løsning. Men man står også selv med opgaven at handle i det tilfælde uheldet er ude. For nogen af det fint nok, imens andre foretrækker at der er nogle professionelle som tager sig af den del.