Hvor mange computere skal vi bruge?

Jeg tror de fleste virksomheder har oplevet, at det kan være vanskeligt at indkøbe præcis den mængde computere og hardware de har brug for. Man ender typisk med, at indkøbe mere end man har brug for, og i det øjeblik man først har købt en computer, så står den bare og bliver forældet.

Det betyder at man ikke har stor fleksibilitet i forhold til når man ansætter og afskediger medarbejdere. Fordi man enten vil have ekstra gamle computere på lager, eller stå og mangle enheder for en kort periode. Derfor kan man med fordel kigge i retning af at leje bærbare computere.
På den måde hænger man ikke på gammel hardware, og man kan efter aftale skaffe sig nye maskiner når, og lige så længe, som behovet opstår. Så betaler man selvfølgelig en leje, men man er ikke bundet af sit lager med forældede computere.

Det synes jeg faktisk kan have nogle store fordele, når man tænker IT drift for virksomheder.