Store mængder streaming

Der sker hele tiden en udvikling inden for teknologien verden. En ting er i hvert fald ret tydeligt at få øje på, og det er svært at forestille sig, at udviklingen nogensinde skulle gå den anden vej igen.
Jeg tænker selvfølgelig på streaming kontra fysiske medier, men også i forhold til at have indhold liggende lokalt. Det er efterhånden tydeligt at både musik, film og TV-serier er noget som vi efterhånden tager for givet, at vi bare kan streame.

Det sætter selvfølgelig nye krav, især i forhold til at vi skal være online, og gerne med rimelige hastigheder. Faktisk kan man sige, at hvis man primært baserer sig på streaming, og andre cloudtjenester, så har man ikke mange muligheder for at foretage sig ting, i det øjeblik man skulle stå uden internetforbindelse.
Inden for dette punkt, sker der selvfølgelig også en masse i disse år. Men, der er selvfølgelig stadig et lille efterslæb. For de mennesker, vil streaming nok endnu ikke blive det helt store hit.

1440150_38509981