Find den rigtige håndværker

Der er næsten altid nogle praktiske problemer, man skal have løst i sit hjem. Måske netop derfor, findes der stadig en stor vifte af forskellige håndværksfag. Fordi man med speciale i de forskellige håndværk, netop har mulighed for at løse ethvert tænkeligt problem som skulle opstå i de små hjem.
Jeg har vel selv brugt både VVS, tømrer og elektriker i mit hjem. Det er ret smart, at uanset hvad udfordring man måtte have, så findes der altid mindst én man kan ringe til. I nogen tilfælde, kan man endda opleve at man skal have løst et problem som ligger i en zone, hvor flere forskellige håndværkere vil kunne udføre opgaven.
For forståelsen af håndværkenes grænser, så tror jeg ikke nødvendigvis man skal tænke dem så skarpe. Jeg plejer altid at beskrive mit problem for håndværkeren, og lader det så være op til dem, hvorvidt det er en opgave de kan løse eller ej. På den måde er ingen diskvalificeret på forhånd.