Sol og flotte biler

I min færd rundt i sommerlandet, er det også blevet sæson for, at gå og kigge på biler. Det er som om, at når solen skinner må alle biler komme ud. Samtidig præsenterer de sig også lidt flottere i sol, end det er tilfældet i et massivt regnvejr.

Indtil videre, synes jeg at jeg har set mange forskellige flotte biler. Jeg har lagt mærke til, at car wrap, som er en slags foliering, er blevet mere og mere populært. Jeg forstår det egentlig godt, for når det er udført professionelt, kan det faktisk give både flotte og ret kreative resultater. Man kan virkelig skabe en bil, som ingen andre kører rundt i.

Jeg har samtidig ladet mig fortælle, at det er godt for bilens originale lak, da folien jo ligger som et beskyttende lag ovenpå. På den måde, bliver det hele lidt mere hårdfør.
Så det er ihvertfald en ting, jeg selv vil overveje til min bil, og kommende biler.