Når jeg bliver stor

Der er mange ting at tage stilling til i løbet af et helt liv. En af de mange ting er selvfølgelig, hvad vil du være når du bliver stor? Der er jo helt vildt mange forskellige uddannelser og erhverv at vælge imellem.

Nogen virker til at være meget sikre i deres valg, allerede meget tidligt i livet. Andre får aldrig rigtig fundet ud af det. Det er egentlig meget sjovt, at der kan være så stor forskel. Hvornår finder man eksempelvis ud af, at man gerne vil være bedemand? Jeg tror egentlig det er et ret fint job. Det er faktisk også ret godt, at der findes bedemænd når et dødsfald indtræffer. For hvad skulle vi næsten ellers gøre? Det virker vel nærmest uoverskueligt, hvis ikke der fandtes professionelle, som kunne hjælpe en i den situation.

Så jeg håber da virkelig, at det også et er erhverv, som vil være attraktivt i fremtiden. For vi har brug for det, men det er jo ikke et job som ynder samme anerkendelse eksempelvis astronaut. Men det er i min optik ikke desto mindre vigtigt.