Hvordan bygger man på internettet?

Efterhånden foregår flere ting på internettet. Ikke nok med, at alting skal forbindes til internettet, så er mulighederne ved at benytte internettet efterhånden nærmest kun begrænset af din egen fantasi. Nogen vil også mene, at evnerne ud i webudvikling også kan være begrænsende. Det kan jeg tildels være enig i.

Jeg har i flere år allieret med med en dygtig webudvikler, som har kunnet hjælpe med mig at gøre mine ideer til virkelighed. På den måde, er fantasien netop den største begrænser end det er evnerne. For uanset hvilken ide jeg præsenterer dem for, så kan de næsten altid komme i tanke om en løsning, som kan bruges for at muliggøre ideen. Derfor kan jeg selvfølgelig kun anbefale andre, at hvis de også ser deres evner som webudvikler værende begrænsede, så skal de finde nogle der kan hjælpe dem videre.

Det har jeg ihvertfald selv haft stor glæde af. Der findes mange dygtige mennesker rundt omkring i landet. Men da det netop er online og på internettet, er afstand ikke altid så afgørende for, hvem man vælger at samarbejde med.