Tjek din antivirus

For noget tid siden hørte jeg om en der var blevet ramt af virusangreb. Jeg har godt før hørt om folk der har fået trykket på noget, som gik ud over deres computer. Det kan godt være irriterende, hvis man får virus på computeren.

Men den her virus var ekstra slem, det var såkaldt ransomware, den låste faktisk ned for hele computeren. Jeg kan ikke huske, hvordan de fik det løst. Men det gjorde at jeg lige fik tjekket, om jeg nu også havde en opdateret antivirus på min computer. Jeg går ikke altid så meget op i antivirus, men det gav mig alligevel lidt ekstra at tænke over. For det kan da vidst ikke betale sig, ikke at have en ordentlig antivirus. Når først skaden er sket, så er det virkelig ærgerligt ikke at have gjort sig sine forholdsregler.

Derfor har jeg straks været på jagt efter en antivirus som også kan beskytte imod ransomware angreb. Så nu kan jeg igen bruge min computer med lidt mere ro i sindet.