Årets mange helligdage

Jeg tror stadig de fleste kan huske hvilken fantastisk sommer vi har haft, og pludselig nærmer julen sig. Det er faktisk utrolig så hurtigt tiden går.

Historien om julen er jo bundet om på den bibelske fortælling om Jesus fødsel. Senere kommer dødsfaldet, som vi markerer omkring påsken. Men fra forår til efterår er det knap så travlt med bibelske markeringer. Men derfor synes jeg da bestemt ikke det er en kedelig tid af den grund.
Tværtimod går året jo sin gang, og heldigvis for det. Det kan jo ikke være helligdage det hele. Jeg synes faktisk jeg har haft et rigeligt langt og koncentreret efterår.

Men nu venter julen, og det bliver tid til at finde alle juletraditionerne frem. Der skal pyntes op, spises op og drikkes op. På den måde, er julen på mange måder en storslået tid. For mange endda et af årets helt store højdepunkter. Det er det ihvertfald for mig